6 Jenis Burung musnah di Kabar Indonesia

Anak burung di Hutan mata air Pasir Salam

Anak burung di Hutan mata air Pasir Salam

Mang Tata, Undang Andut dan Kuwu Mandalamekar menjadi narasumber tentang Enam Jenis Burung kini musnah di Desa Mandalamekar di rubrik daerah berita online Kabar Indonesia edisi Senin, 5 oktober 2009. Sama seperti berita sebelumnya tentang Desa Mandalamekar menuju Desa Konservasi Mandiri, sumber dan data yang diterima reporter kabar indonesia berasal dari blog Desa Mandalamekar, lebih jelasnya silahkan mengakses ke media kabar indonesia dengan mengklik gambar anak burung di Hutan mata air Pasir Salam.

3 Responses to “6 Jenis Burung musnah di Kabar Indonesia”

  1. Deni Suryana Says:

    Nu Jadi Perhatian Sim Kuring Nyaeta Sok ayana Pemburu/Tukang Moro nu pura-pura moro bajing…lain goreng sangka…ngan da urang teu ngawasi maranehna…bisa wae maranehna newakan manuk…
    mugia janten perhatosan…ulah dugika lembur urang diruksak ku batur…sedengkeun ku urang sakitu di mumulena..
    Wassalam…

  2. ua nolednad Says:

    cumuuuum, namina manusa, teu sami kagungan rasa hayang ngamumule, ngaraksa, ngariksa >sabanda sariksa tea< upami ketu urang silih bogoran, nya urang moro nu moro

  3. agus salim Says:

    Asalamu alaikum palawargi sadaya
    Tikeur jaman kuring dileumbur boga pokal hayang ngaleustarikeun manuk manuk nuaya di paleuweungan karang soak jeung sabudeureun nana ngan hanjakal teukasampaian kaburu kuring hijrah kadayeuh.
    Atuh lamun nu ngarora aya dipileumburan kade kuringnitip lamun aya numawa bedil angin atawa pikat manuk wayahna kudu wani newak eta numatak ngamusnahkeun teh nyieun plang sing geude dipinggir leuwung atawa di peurbatasan desa mandala mekar nu di pika cinta kukuring eh hilap ua ayeuna di leumbur teh sok marasang jaring di balong panyang kade eta oge kudu diceugah komodeui bari jeung make obatmah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: